Research Challenges on the Frontier of Digital Media

Orçun Can & Onur Sesigür

– COFFEE TALKS 11

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Bilimleri doktora programı kapsamında geçen yıl düzenlenmeye başlayan ve bu alanda çalışanlar için teşvik edici bir paylaşım ortamı oluşturmayı hedefleyen Kahve Sohbetleri devam ediyor. Sohbet dizisinin on birinci etkinliğinde, King’s College Digital Humanities doktora öğrencisi A. Orçun Can ile BİLGİ İletişim Bilimleri doktora öğrencisi ve Medya Bölümü araştırma görevlisi Onur Sesigür, “Netflix ve Spotify‘da içerik tüketimi” üzerine yaptıkları araştırmalardan yola çıkarak dijital medya ve kültür tüketimi çalışmanın zorluklarını tartışmaya açacaklar. Oturumun moderatörlüğünü, BİLGİ İletişim Bilimleri doktora öğrencisi ve İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü araştırma görevlisi Melike Özmen üstlenecek. İlgilenen herkesin katılımına açık olan bu etkinlik, 4 Mayıs Cuma günü saat 14.00’te, santralistanbul Kampüsü E1 binasındaki 101 A salonunda yapılacak.